Wijn en zo .......

                                                  

Een klein Wijnparadijs

Er valt altijd wat nieuws te ontdekken in onze winkel. Het unieke assortiment bestaat uit meer dan vierhonderd wijnen uit dertig landen.

Een groot deel van onze collectie wordt gevormd door wijnen uit de klassieke, bekende wijngebieden van Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland. Maar wij hebben ook een zeer grote collectie wijnen uit midden en oost Europa. Van wijnen uit Oostenrijk tot Roemenië, en van Griekenland tot Slovenië, we hebben het allemaal. Eigenlijk is onze specialiteit de enorme verscheidenheid aan druivenrassen die tegenwoordig staan aangeplant in de Europese wijngaarden. In onze winkel kunt u kennis maken met wijnen van maar liefst meer dan 180 verschillende druiven. Van de welbekende internationale druiven tot aan de op kleine schaal verbouwde lokale druiven. Om het plaatje compleet te krijgen kunnen wijnen uit de Nieuwe Wereld niet ontbreken. Wij hebben wijnen uit Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. En natuurlijk verkopen wij ook wijnen uit Nederland.

Ontdek ons spannende assortiment als u op zoek bent naar een originele wijn om cadeau te doen, wijn voor eigen gebruik, wijnen voor een feest, wijnen voor een avontuurlijke proeverij, of een heerlijke terras of strandwijn. We hebben het allemaal. Of u nu op zoek bent naar wijnen voor een chique diner, een 21 diner, BBQ, of een gewoon lekkere maaltijd….natuurlijk krijgt u van ons een uitgebreid persoonlijk wijnspijs advies.

Wij verkopen wijnen uit de volgende landen: Argentinië, Armenië, Australië, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Chili, Duitsland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Hongarije, Israël, Italië, Kroatië, Libanon, Macedonië, Montenegro, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Spanje, Turkije, Uruguay, VS, Zuid-Afrika en Zwitserland.

WIJN & KUNST atelier is een echte wijnspecialist waar u gastvrij wordt ontvangen.