Waar kunt u ons vinden?

 

WIJN & KUNST is gevestigd in een van de leukste buurten van Den Haag. Aan het begin van de Weimarstraat, tussen het Koningsplein en het Regentesseplein, vindt u tal van speciaalzaken van eigenwijze ondernemers. Zo ook de winkel van WIJN & KUNST. In het karakteristieke pand op nummer 24 A, met een modern klassieke uitstraling en die kenmerkende boog van het bovenraam, maakt u kennis met een nieuw concept. Bij binnenkomst wordt u verrast door de combinatie van een wijnspeciaalzaak en een kunstgalerie. Hier vindt u geen stellages vol flessen, maar wordt je aandacht getrokken door de kunstwerken aan de wanden. Ook de grote tafel vervult een belangrijke rol. Aan deze tafel vinden tal van ontmoetingen plaats tijdens een proeverij, expositie, workshop, en tijdens een gezellige zaterdagmiddag.    

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Daarom luisteren wij naar uw verhaal en met creativiteit vinden we voor iedere situatie altijd een passende oplossing. U bent van harte welkom! Gastvrijheid, originaliteit en kwaliteit, daar staan wij voor bij WIJN & KUNST.

Wij zijn goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Er is altijd een parkeerplek vrij vlak voor de deur. Voor openbaar vervoer kunt u gebruik maken van Randstadrail 3 (uitstappen halte Conradkade), tram 11 of tram 12 (beide halte Weimarstraat). 

View Inside